Producten   
Piega Coax Serie
Piega COAX - akoestische en visuele perfectie

Twee product eigenschappen van Piega zijn verantwoordelijk voor de hoogstaande weergave en bijzondere karakteristieken:

de naadloze Aluminium behuizing en de Ribbon technologie.

Het feit dat dit innovaties zijn die beiden het geluid zowel meetbaar als hoorbaar meer dan positief beinvloeden, wordt onderschreven door de pers in de afgelopen jaren en, natuurlijk, door de steeds groter wordende schare fans. Meestal trotse eigenaren, dat spreekt voor zich.

Een gedachte lijn die ons als Elipson importeur erg aanspreekt, is dat ook de Piega filosofie uitgaat van 1 ademende punt-bron als beste weergever. Het gebruik van coaxiaal units voor mid en hoog weergevers is redelijk ingeburgerd bij de diverse gerenommeerde merken. Al deze systemen, welke werken volgens een dynamisch principe, hebben als overeenkomst dat ze voordeel behaalt uit het coaxiale arrangement, maar ook het nadeel van mogelijk niet tijdig of gefasseerde emissie.
Het Piega Ribbon principe werkt weldegelijk anders. Het akoestisch centrum van de gehele mid- en hoogsectie vertrekt vanuit exact hetzelfde punt op de X-Y en Z as. Fase-rein gedrag is het waardevolle voordeel wat behaald wordt met deze compromiloze constructie. De stijve Aluminium behuizing met een optimaal gekozen dempingsstructuur maakt het ook nog eens mogelijk een 30% kleinere maatvoering neer te zetten in vergelijking tot houten uitvoeringen.

In de COAX lijn worden de, de naam zegt het al, Piega Coaxiaal Ribbon drivers C1 en C2 gebruikt. De grootste C1 wordt gebruikt in de Master Line, maar ook in de Coax 120.2 en 90.2.
In de overige Coax modellen wordt de iets kleinere C2 unit gebruikt.


Kortom: een bezoek aan de Piega Coax dealer is meer dan de moeite waard. Zij helpen u graag het juiste model uit te zoeken voor de betreffende omgeving.

Piega Coax 711
Piega Coax 711
Piega Coax 311
Piega Coax 311
Piega Coax 90.2
Piega Coax 90.2
Piega Coax 30.2
Piega Coax 30.2
Accessoires
Accessoires
Piega Coax 511
Piega Coax 511
Piega Coax C111 Center
Piega Coax C111 Center
Piega Coax 70.2
Piega Coax 70.2
Piega Coax 10.2
Piega Coax 10.2Laatste nieuws

Dealer login