Producten   
JVC D-ILA
Bench mark in projectie!


Een van de produktgroepen die JVC Professional kent zijn de D-ILA projectoren.
Deze projectoren zijn uitermate geschikt voor de meest hoogwaardige weergave van hoge resolutie (1080P) videobeelden in uw eigen home cinema omgeving.

Uitstekend te combineren met de Lumene projectieschermen, welke leverbaar zijn in diverse vormen. Handmatig, elektrisch, spanscherm, tab- tension. Er zijn vele mogelijkheden om tot een perfect resultaat te komen.
Sinds 1998 is JVC actief op de professionele projectie markt met een eigen gepatenteerd systeem, D-ILA (Direct Drive Image Light Amplifier). Dit systeem maakt gebruik van het LCOS principe (Liquid Crystal on Silicon). Er is gezocht naar een manier om de voordelen van alle beschikbare projectie systemen te gebruiken en te bundelen. 

Sinds 2011 alweer, ontwikkelt JVC 4K projectoren met de e-shift technologie. De prestatie verbetering van de huidige modellen wordt gedreven door een nieuwe High Power lamp en verdere upgrades in JVC haar originele e-shift technologie, een combnatie die zowel een haarscherp als kristal helder 4K beeld levert. De laatste modellen voldoen daarnaast aan de nieuwste HDMI / HDCP 2.2 standaard.

De JVC D-ILA voordelen op een rij:
* de hoogst denkbare contrastwaarde mogelijk
* een zeer realistische en filmische weergave
* meest natuurgetrouwe kleuren 
* geen pixelvorming zelfs op korte kijkafstand
* middels uiterst kleine pixelstructuur in 6de generatie D-ILA panel
* zeer licht efficient
* lage running cost

 Vraag uw dealer om een demonstratie!
JVC DLA-X7900 en DLA-RS540
JVC DLA-X7900 en DLA-RS540
JVC DLA-X5900 en DLA-RS-440
 JVC DLA-X5900 en DLA-RS-440
JVC DLA-X9700 en DLA-RS640
JVC DLA-X9700 en DLA-RS640Laatste nieuws

Dealer login