Producten   
JVC D-ILA
Bench mark in projectie!


Een van de produktgroepen die JVC Professional kent zijn de D-ILA projectoren.
Deze projectoren zijn uitermate geschikt voor de meest hoogwaardige weergave van hoge resolutie (1080P) videobeelden in uw eigen home cinema omgeving.

Uitstekend te combineren met de Lumene projectieschermen, welke leverbaar zijn in diverse vormen. Handmatig, elektrisch, spanscherm, tab- tension. Er zijn vele mogelijkheden om tot een perfect resultaat te komen.
Sinds 1998 is JVC actief op de professionele projectie markt met een eigen gepatenteerd systeem, D-ILA (Direct Drive Image Light Amplifier). Dit systeem maakt gebruik van het LCOS principe (Liquid Crystal on Silicon). Er is gezocht naar een manier om de voordelen van alle beschikbare projectie systemen te gebruiken en te bundelen. 

Sinds 2011 alweer, ontwikkelt JVC 4K projectoren met de e-shift technologie. De prestatie verbetering van de nieuwste modellen wordt gedreven door een ultra hoge pixel dichtheid en als eerste THX gecertificeerde 8K weergave, een combinatie die zowel haarscherpe als kristal helder beelden levert. De laatste modellen voldoen daarnaast aan de nieuwste HDR10/ HLG / HDCP 2.2 standaarden.

De JVC D-ILA voordelen op een rij:
* de hoogst denkbare contrastwaarde mogelijk
* een zeer realistische en filmische weergave
* meest natuurgetrouwe kleuren 
* geen pixelvorming zelfs op korte kijkafstand
* middels uiterst kleine pixelstructuur in 1ste generatie D-ILA 4K panel
* zeer licht efficient
* lage running cost

 Vraag uw dealer om een demonstratie!
JVC DLA-X7900 en DLA-RS540
JVC DLA-X7900 en DLA-RS540
DLA-NX9/ RS3000 8K e-shift
JVC DLA-N5/ RS1000
JVC DLA-N5/ RS1000
JVC DLA-N7 /RS2000
 JVC DLA-N7 /RS2000Laatste nieuws

Dealer login