PIEGA Master Line Source 3 Tour -voorlopig uitgesteld!

In april en mei van dit jaar zullen we de Master Line Source 3 van PIEGA meenemen naar een aantal winkeliers van ons. De Master Line Source (MLS) 3 is het laatste kunstwerk van PIEGA uit de handen van Stephan Hürlemann, één van de ontwerpers van het team specialisten. De eerste Di-pool die PIEGA creëerde, was de Master One. Deze had één grote door PIEGA zelf ontwikkelde Coax driver, een zogenaamde puntbron. Dit smaakte naar meer bij de Designers van het Zwitserse merk en zo bouwden ze in 2015 de grootste MLS. Een huzaren stukje, maar natuurlijk niet voor de normale woonkamer of portemonnee geschikt. Daarna volgende in 2018 de MLS2, die al een heel stuk vriendelijker in afmeting was, maar toch nog steeds heel kostbaar. Het project werd steeds ‘aardser’ en lijkt nu te landen met de MLS3. Qua formaat en plaatsingsmogelijkheden behoorlijk makkelijk inzetbaar, voor zo’n hoogwaardig systeem.


We nodigen u van harte uit een sessie bij te wonen bij één van onderstaande winkeliers, om deze bijzondere luidsprekers te kunnen aanschouwen en beoordelen.

Van Duppen Venlo – zaterdag en zondag 11/12 april – 10.00 tot 17.00 uur

Poulissen Audio Video Center Roermond – zaterdag 18 april – 10.00 tot 17.00 uur

Audioperfect Oostkamp (BE) – zondag 26 april – op basis van inschrijving
meldt u aan bij peter@audioperfect.be

Overgaauw Hifi Leiden – donderdag 7 mei – 13.00 tot 21.00, met een onderbreking in de winkelsluiting van 17.30 tot 19.00 uur.