Over ons

AVtunes importeert een aantal mooie Audio en Video gerelateerde producten in Nederland. Het pakket bestaat onder andere uit luidsprekers, audio componenten, audio meubels, projectieschermen, projectoren en diverse kabels en accessoires. Hiermee is een mooi breed aanbod in zowel soort als merk gecreƫerd, waarmee we onze dealers in hun winkel aanbod kunnen ondersteunen.
AVtunes importeert het uiterst betaalbare NorStone Design uit Frankrijk. Het merk omvat Audio Video meubels, ophangbeugels voor TV’s en luidsprekers, HDMI kabels, luidsprekerkabels etc. Al deze producten laten zich kenmerken door een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding! 

Januari 2010 is het grootse Franse luidspreker merk Elipson er bij gekomen. Wij zijn trots dat we dit merk aan ons pakket hebben mogen toevoegen. Elipson bestaat al sinds 1938 en heeft veel patenten op zijn naam mogen schrijven. Deze zijn allen van enorme invloed geweest op de potentiƫle geluidsweergave van luidsprekers.

AVtunes is de exclusieve agent van JVC D-ILA projectoren voor de Home Cinema markt in Nederland. Middels een select aantal getrainde dealers vinden deze projectoren hun weg naar particulieren en bedrijven die voor de hoogste kwaliteit weergave kiezen. 
De JVC Projectoren worden gecomplementeerd met projectie schermen van Lumene-screens.
Lumene screens bestaat uit een bijzonder grote, gevarieerde en betaalbare range projectieschermen.

PIEGA Coax 511

Nog zo’n icoon :

De Ribbon LDR unit van PIEGA. Al sinds 1986 een begrip en bepalend voor een groot onderscheidend vermogen. Sinds 2015 is AVtunes de importeur voor Nederland van dit ontzettend fraaie Zwitserse luidspreker merk. Ook dit uitzonderlijke merk dragen wij een warm hart toe.

Meer weten over een product of merk?

Stuur ons een mail of bel ons.

Contact opnemen