Nieuw – Elipson Connect 250

Elipson breidt het programma dit jaar sterk uit met producten die een netwerk functionaliteit hebben. Al deze producten krijgen de benaming CONNECT. Deze producten kunnen allemaal met elkaar ge-connect worden in één thuisnetwerk. Te bedienen met een applicatie, op het apparaat zelf of met een afstandbediening. Iedereen het zijne.

De Elipson Connect 250 is na de W35 het tweede product wat geïntroduceerd wordt in deze filosofie van het Franse merk Elipson. In de compacte behuizing vinden we een klasse D versterker terug van maar liefst 2x 50 Watt. De voeding is extern geplaatst waardoor de behuizing uiteindelijk nog kleiner is en daarmee makkelijk in of uit het zicht te plaatsen is. Naast de infrarood en app bediening is er standaard ook een verleng draad met infrarood oog meegeleverd.

De Elipson Connect 250 heeft een automatische Stand-by functie. Daarmee kan hij bijvoorbeeld ook echt weggewerkt geïnstalleerd worden, ook in vochtigere ruimtes.
Een Ethernet aansluiting voor nog stabielere netwerk verbinding, Bluetooth 5.0 en analoge input behoren tot de verbindingsmogelijkheden. Een ophangbeugel is ook standaard meegeleverd.